Підготовка етикеток до друку


rating star rating star rating star rating star rating star (1)  0 Order(s) In Queue

About This Quix

Цей Квікс, створений саме для розташування всіх необхідних текстів та підготовки етикеток до друку. Він не включає розробку концепту дизайну етикеток і перед замовленням цього Квіксу ви повинні обов'язково мати вже розроблений концепт дизайну етикетки у векторному форматі.

В якості додаткової послуги, яка доступна у додатках до цього Квіксу, ми можемо розробити дизайн для нового SKU у лінійці на основі вашого існуючого концепту дизайну. Дизайн може бути розроблений для ідентичного товару, але з іншим смаком, кольором, ароматом чи іншими властивостями, або навіть для товару з іншої товарної категорії (якщо це бренд-парасолька). Шукайте відповідні пункти у додатках до Квіксу.

Один Квікс включає підготовку до друку етикетки для одного продукту. Якщо вам потрібно підготувати декілька етикеток, ви можете замовити відповідну кількість Квіксів, використовуючи відповідні кнопки під списком додатків Квіксу.

Якщо у вас ще немає розробленого концепту дизайну етикеток, то його розробку ви також можете замовити у нас. Для цього в нас є окремий Квікс.

Ми не робимо розгін лінійки / створення дизайну інших продуктів та не готуємо етикетки до друку із файлів зображень у форматах JPG, PNG або растрових форматах типу PSD, TIFF і т.п.  Для цього ви обов'язково повинні мати ваш концепт у векторному форматі (.AI чи .EPS).


***Додаткові матеріали можуть бути замовлені із переліку праворуч***

Frequently Asked Questions

Що вам потрібно від мене, щоб розпочати роботу?
Для початку роботи надішліть нам наступне:
1) Ваш існуючий концепт дизайну етикетки у векторному форматі та з усіма вірними розмірами
2) Усі шрифти, які використовуються для текстів у вашому концепті
3) Усі тексти, які мають бути розміщені на вашій етикетці у форматі Word / PDF / TXT

Якщо ви додатково замовили створення дизайну етикетки для ідентичного продукту з лінійки або з іншої товарної категорії бренду-парасольки, то також надішліть нам:
4) Перелік товарів, для яких ви замовляєте розробку етикетки. Для продуктів однієї лінійки це має бути продукт такого самого типу, як і той, що ви надсилаєте в якості готового концепту, але він може мати інший смак, колір, аромат, функції чи інші властивості. Для продукту бренду-парасольки це має бути продукт, що випускаються під тим самим брендом, концепт якого ви надсилаєте у векторному форматі, але він може належати до іншої товарної категорії з абсолютно іншою формою та типом етикетки.
5) Розміри етикетки або висічку у векторному форматі для кожного типу продукту із попереднього пункту
6) Обов'язкові елементи та тексти, які мають бути розміщені на етикетці кожного типу продукту - вага чи об'єм продукту, назва продукту, значки, застереження, маркетингові маркери, тощо
7) Детально опишіть властивості, функції, аромат, колір, смак кожного продукту і все, що ви вважаєте за необхідне повідомити нам перш, ніж ми почнемо працювати над дизайном
8) Інформацію щодо цінового сегменту та цільової аудиторії продукту, його конкурентні переваги перед конкурентами
Що як я забув замовити деякі додаткові послуги, які мені потрібні?
Ви можете замовити додаткові послуги в будь-який момент, навіть після розміщення замовлення. Список додаткових послуг буде доступний на сторінці замовлення.
Що як я використав усі правки, що були включені до пакету?
У цьому випадку ви можете замовити додаткову правку із додатків Квіксу або вибрати будь-який з попередніх варіантів та попросити надіслати вам всі файли до цього варіанту.
Що таке лінійка товарів одного типу?
Це означає, що ви маєте той самий продукт з однаковим типом етикетки, але він представлений декількома варіантами, що відрізняються, за розміром, смаком, ароматом або іншими властивостями.

Наприклад, ви маєте лінійку шоколадок, в яку входить чорний, молочний та білий шоколад.
Або ви маєте лінійку шампунів, до якої входить шампунь для чоловіків, шампунь для жінок, універсальний шампунь проти лупи, шампунь для фарбованого волосся, шампунь з живлячим ефектом.

ВАЖЛИВО! Продукти мають бути одного типу і повинні мати однаковий тип та форму етикетки.
Що таке товари бренду-парасольки?
Бренд-парасолька - це такий бренд, який може поєднувати доволі різні товари і навіть товарні категорії з різною формою та типом етикеток, але об'єднані єдиним концептом дизайну.
Наприклад ви маєте великий бренд, під іменем якого випускаєте низку товарів для ванної кімнати - рушники для рук, рідке мило, мочалки, ватні диски, піну для ванни.
Або під вашим брендом випускається декілька різних видів морозива - морозиво ріжок, морозиво на паличці, морозиво у пластиковому стакані, торт морозиво.
Що таке векторний файл?
Якщо коротко, то векторний файл - це вихідний файл будь-якої графіки, створеної в Adobe Illustrator. Зазвичай розширенням векторного файлу є .AI, .EPS, .SVG

Векторна графіка є найпоширенішим форматом, що використовується в дизайні та друці.

Великою перевагою векторних зображень є масштабування. Навіть при сильному масштабуванні, якість зображення не погіршується, і воно буде якісним. Наприклад, зображення у векторі буде виглядати однаково добре, якщо ви надрукуєте його на візитній картці або на рекламному щиті.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, що файли з розширенням .PNG, .JPG, .PSD (Photoshop) точно не є векторними файлами. Це растрова графіка.

1 Reviews rating star rating star rating star rating star rating star 5.0

  • canagey profile picture

    canagey rating star rating star rating star rating star rating star

    It was just great
    Dec 02 2022
  • Seller's Feedback rating star rating star rating star rating star rating star

    Quixerr profile picture
    Thank you so much! It was an outstanding experience and we enjoyed every moment of working on your project.

  • canagey profile picture

    canagey rating star rating star rating star rating star rating star

    It was just great
    Dec 02 2022
  • Seller's Feedback rating star rating star rating star rating star rating star

    Quixerr profile picture
    Thank you so much! It was an outstanding experience and we enjoyed every moment of working on your project.

  • This Quix has no negative reviews.

Order Details
$45.00
45

5 Days Delivery    2 Revisions

 Add To Cart Order Now ($45.00)

Quix Extras







Quantity:
1
Referral Link
Share and earn 10% of each sale made using link below. Terms apply.
Online
User Profile Picture
Message Us
Copyright © Quixerr. All Rights Reserved, 2021-2024